Aanmelden Nieuwsbrief

 
 
   
   
 

 
 
Alle nieuwsbrieven > Open huis en veiligheidsdag zaterdag 6 april

2e Paasdag zijn wij geopend van 12.00 - 16.00 uur.

 

Jachthaven Nieuwboer te Spakenburg organiseert ism oa. van Halteren watersport, Brandweer, WSV Spakenburg, KNRM, Politie en Rode kruis een “Regionale Veiligheidsdag voor de Waterport”.

Het is bekend dat de watersporter veiligheid hoog in het vaandel heeft staan en graag van de nieuwste zaken op de hoogte wil blijven.

Deze dag is dan ook bedoeld om de actieve watersporter kennis te laten maken met de modernste middelen op het gebied van veiligheid en preventie. Ook voor voorlichting en vragen kunt u op deze dag zeker terecht.

Reddingsvlotten, reddingsvesten, reddingslampen, brandblussers, rook/gasmelders, blusdekens, keuring gasinstallaties aan boord, veilig gebruik gas aan boord, vuurpijlen, demonstraties, graveren eigendommen, registratie eigendommen zoals buitenboordmotoren, informatie vaarwegen, voordelige aanvulling van uw EHBO-doos, etc……

Zomaar wat zaken die deze dag aan de orde komen.

Wij nodigen u uit op 6 april 2103 van 13.00 uur tot 17.00 uur in de botenloods van Jachthaven Nieuwboer, Westdijk 36 te Spakenburg. Noteer deze dag alvast in uw agenda.

Uw waypoint: N 52.15.38.16 / O 05.22.33.94

 

Alle rechten voorbehouden Van Halteren Watersport & Outdoor / Realisatie Het Schakeltje